Alla inlägg den 6 juli 2015

Av Nina Wikstedt - 6 juli 2015 09:41

Det har varit så underbart med värmen men man känner samtidigt att det tar på en. Brukar inte bli påverkad men igår kände jag mig riktigt seg på jobbet. Kändes inte som att man hade orken att göra det där lilla extra som man annars gör helt automatiskt. Gäspade och var helt slut och känslan av att man inte gör någon nytta. Men man kan inte alltid ha bra dagar på jobbet, hoppas på mer flyt nästa gång. Nu är regnet här med idag så det gör nog mycket med orken. Idag är man ledig iaf, samla nya krafter. Får se vad vi hittar på, nu har dagarna varit intensiva varje gång jag varit ledig så det känns som att en sån här slappar dag inte sitter helt fel. Träffade på 2 bekanta igår på jobbet med som jag inte träffat på 10 år, så kul att småprata lite då :)

I lördags var vi på läppe camping en hel dag och badade. Barnen var mer än nöjda!

Emma vid sina älskade tuggummi automater. Varje gång vi går till affären så säger hon -Mamma, kan du vässla? (Växla) haha, klart att man kan avvara en krona :)

Igår bad jag Mange om fotmassage efter jobbet. Fötterna bultade och värkte. Men Emma var snabb med att erbjuda sina tjänster haha.

Ovido - Quiz & Flashcards