Alla inlägg den 25 januari 2014

Av Nina Wikstedt - 25 januari 2014 20:17

Idag har vi kalas shoppat. Det började först med ett stopp inne på Intersport för att köpa en ny mössa till mig. Jag slarvade bort min igår när vi var till badhuset och det är ju kyligt så mössa är ett måste. Hittade en Svea mössa som sitter sååååå skönt!

Sen gick vi till ö&b och handlade lite kalas grejer. Emma valde hello Kitty temat. Mkt nöjd tjej! Sen blev det Willys för att köpa lördags godis och gottis till morgondagens 3 års kalas. Fattar inte att Emma fyller 3 år! Så fort tiden har gått och vad livet har förändrats sen man blev förälder. Bara till det positiva förstås! Det enda man kan sakna är sovmorgon men det får man sen när man blir gammel ist ;) Jaja, hursom! Senare under en kom Madde, Sanna och Boda över. Emma fick present som var en gosedjurs katt med en kattbur och massa tillbehör :) Den blev poppis! Nu ska vi varva ner lite efter att ja städat och fixat. Skulle vara gott med lite kaffe men då lär man väl hålla sig vaken halva natten!

Av Nina Wikstedt - 25 januari 2014 07:29

Fy för att vakna och gå upp innan kl 7 en lördag morgon. Igår blev det sängen väldigt tidigt. Var lite av en tråk kväll, hade inget gott eller onyttigt hemma att småäta och inget roligt gick på tv. Så så fort Emma hade somnat så gick jag också och la mig. Igår iaf så var vi iväg till badhuset emma, Mange, jag och Sara och Rasmus. Emma hoppade och skvätte runt som en sprattelfisk i vanlig ordning ;) efter en timmes bad så ville barnen gå upp och var hungriga så då blev det mat där vid bowlinghallen. Där kläckte barnen så sköna kommentarer när Sara frågade var ägget kom ifrån. Då säger Rasmus -Från kylen! (Vilket typ stämmer) Emma säger sen - Hönan pruttar ut ägget från sin mus! Haha, inte helt fel det heller ;) Idag blir ska vi handla lite inför Emmas kalas och baka det sista. Sen blir det bio med Emma och kolla på bamse och tjuvstaden! :)

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards