Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Nina Wikstedt - 10 februari 2012 09:41

Igår fick jag hem det efterlängtade brevet om förskoleplats!

Det blir Påfågeln, inte den förskola jag hade valt men man kan ju inte få allt här i världen och Emma kommer nog få det jätte bra där! Men måste erkänna att det kom en liten klump i halsen när jag hade öppnat brevet. Min flicka har blivit så stor helt plötsligt! Snart ska hon "kastas" ut i samhället och ja...Det känns både spännande och kul men samtidigt så är det med en liten sorg man lämnar ifrån sig henne.

Det har varit så mysigt att vara mamma ledig även om jag stundtals sett fram emot att jobba. Det gör jag fortfarande! Det ska bli kul med det sociala men jag längtar tills jag blir mamma ledig igen!  



Dagarna som varit har varit fullspäckade. Tvättstuga, fika besök, öppna förskolan, gratta mamma som fyllde år i veckan osv...


Skönt med helg men det blir fullt ös det med men det ska bli kul!

Ewe kommer i em och sover kvar (tror jag iaf), imorgon ska vi träffa Veronicas nya kille (kille?) Kan man säga kille om en 30-åring? Att säga man känns väldigt vuxet, typ 40+...

Aja, kille får det va.

Sen på lör kvällen ska vi till Poyan och Malin och laga tacos och kolla på Mello. Sön är det jobb för Håkans del, får se om Anna också är hemma så hakar nog jag kanske också på. 


     


Öppna förskolan tidigare i veckan.






 

 

Kul att katten vilar i tältet, måste tillägga att det inte dröjde lång tid innan han kom ut med en himla fart!

Tycker Jakan är så bra med Emma. Hon har ju upptäckt hans svans och har vid några tillfällen dragit i den och han gör ifrån sig missnöjda ljud men han har inte klöst henne eller gjort några tecken på att attackera. Det är jag superglad för och så stolt över min lilla kisse!


 


Teamwork, katten tar resterna.





   


Min skatt!

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards