Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Nina Wikstedt - 30 augusti 2011 20:24

Hade en lugn morgon hemma, skönt att ta det lugnt när man är trött och seg. när Emma somnade för sin förmiddags powernap så passade jag på att stöda lite i köket. Tog fram svampen och började skrubba på köksluckorna och gjorde även rent spisfläkten och en grundlig rengöring av spisen. 

När det var klart så vaknade Emma, bra tajming!

Då började missnöjet. Något var inte riktigt ok och hon har varit missnöjd till och från hela dagen. Prövade att ge henne lite pure till lunch och hon åt duktigt ca 3 skedar men började tokgråta och tänkte att hon kanske ville ha välling ist...

Värmde på det men inte ens det var bra fast hon var så där jagärhungriggnällig...

Så in i vagnen och ner på stan och hämta vita klänningar handla hem lite kläder som Emma ska ha på sig på bröllopet den 10 september.


Därefter till bvc där det var läkarkontroll och där gick det ganska bra, hon charmade läkaren och sköterskan och sedan blev det kaffe hos Cia och Leo. Dejten avslutades med en sväng ner mot stan igen då jag behövde ha hem lite till maten. 


Mamma (min mamma alltså) kom och hälsade på, hon kom hem från Finland idag så hon hade massa presenter med sig till Emma. Bland annat en overoll med massa hjärtan på, tur att jag inte hittade något som föll mig i smaken igår på loppisen!

Lite nappar, pyjamas, mumin prylar mm...


Ja, det var dagen det. 

Nu är det grus i ögonen och ikväll hoppas jag att det blir tidigt!

Emma verkar sova för natten redan med   



Bvc

Av Nina Wikstedt - 30 augusti 2011 09:40

Idag ska vi till bvc igen, nu är det dags för 6 månaders kontrollen som är 1 månad försenad pga semestrar, sjukdom osv...

Sen ska jag ner en sväng på stan och leta efter en klänning till Emma som hon ska ha på sig nästa helg när vi ska på bröllop. 

Annars så blir det lugnt idag, är skittrött. Skulle lägga mig tidigt igår men så ringde telefon och det var Anette som ville bjuda mig på 50-års gallej på fredag, självklart kommer man! Vi babblade en tsund och när vi la på så la jag mig men då började man fundera över vad man ska ha på sig osv...Sedan höll jag på somna men då fick man springa på toa hela jävla tiden...

Så jag somnade väl runt halv 1 inatt...Skit irriterande!

En kopp kaffe nu!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards