Alla inlägg den 13 september 2012

Av Nina Wikstedt - 13 september 2012 10:13

I tisdags gick jag till Wicked Monkey för att äntligen bli tatuerad! Jag mindes det som att det skulle kännas som getingstick men kan i efterhand säga att getingstick är bara förnamnet! Så ont det gjorde! Till en början kändes det lite jobbigt men började typ profylax andas (inte flås andning) haha men att ta djupa och lugna andetag och det hjälpte faktiskt men inte tillräckligt. Sen när han (Alex) började tatuera upp mot revbenen så var det riktigt jobbigt. Hade lust att fälla en liten tår men bet ihop. Sedan gick det inte mer för den gångne. Han som tatuerade gjorde klart konturerna och sen bestämdes det att nästa tid är 9 oktober och då blir det någon bedövning på innan vi tatuerar så förhoppningsvis ska det mesta bli klart då.

Känner mig lite klen haha...

Kanske kan man skylla på att man är liten?   

Köpte en salva som jag ska smörja med. Innehåller ringblomma och olivolja och massa annat organiskt skit som jag ska göra att tatueringen läker bättre. Testade den även på mina utslag som jag har i hårbotten och nacken och den gjorde susen! 

Såret var i tisdags kväll alldeles "köttigt" men på onsdags morgonen så var det endast ytligt så den där salvan är rena magin! Så många salvor osv som man testat själv, köpt på apoteket och fått utskrivet av läkare och inget har funkat! Jag har aldrig direkt trott på naturliga ämnen så men har absolut ändrat uppfattnig nu! 

Vi får se hur utslagen är under helgen. Med lite tur så kanske jag kan avboka min tid på hudmottagningen i Eskilstuna   

 

 

 

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards