Alla inlägg den 5 maj 2014

Av Nina Wikstedt - 5 maj 2014 17:02

Imorse gick vi upp tidigt för att få i oss frukostbuffé. Det är höjdpunkten på kryssningar! Kastade i oss massa smörgåsar, ägg, fil mm. Sen var vi reda för ännu mera spa. Vi köpte något som heter Badritual. Då får man en liten neccesär med Kerstin Florian produkter som man kan använda sig utav. Det blev ännu mera bubbelbad, ångbastu och finsk bastu. Vi avslutade sen med kropspeeling mm. Är så avkopplande att vara i en sån miljö. Kan verkligen rekommendera att gå på spa på båtar. Ewe och jag är mer än nöjda! Eftermiddan låg vi och sov. Vi hade somnat sent och vaknat tidigt med en dålig natts sömn så lagom när båten nästan var i hamn så vaknade vi. Nu sitter man på bussen och skumpar hemåt. Känner mig helt slut i kroppen så ska nog ta ett bad och inviga mina nya krämer :) Slänger upp lite bilder från våran hytt också :)

Av Nina Wikstedt - 5 maj 2014 12:08

Fördriver tiden med att blogga tills lunch buffén öppnar. Ewe och jag har hittills haft ett kanondygn! Kan börja från gårdagen. Vi fick gå på strax efter 17-tiden och gick till våran hytt och blev glatt överaskade! Där på sängen låg det en påse med små krämer, parfym och annat gott och smått. På ett bord låg det ett fat med chokladtoppade jordgubbar. Såååå gott! Efter att ha dumpat väskorna i hytten så begav vi oss mot restaurangen för att äta en 3-rätters middag. Helt ok men har ätit bättre mat. Blev besviken på att det var så mycket konstiga smaker. Förrätten var "värst". Anklever med ngn gelé till som smakade skit. Fanns även någon skiva med anka som gick ner men ingen favorit.

Till varmrätt blev det lammrygg med potatis gratäng med smak av västerbottenost. Västerbotten ost är gott men det var för mkt utav det tog över lite. Men köttet var iaf fantastiskt!

Efterätt är ju alltid efterrätt och det ska mycket till om det ska smaka illa. Créme Brule med massa bär till!

Efter middan så blev det en sväng till tax freen. Hittade en parfym med Victoria secret som luktar så gott! Sedan blev det presenter. När klockan blev 20:30 så gick vi mot spat och bubblade lite bubbelpool innan vi skulle på massage. Var så skönt och avkopplande att bara ligga och bli ompysslad.

Sen efter massagen så blev det sängen. Nu öppnar lunchbuffén strax! Blir säkert ett inlägg från bussen sen som tidsfördriv det med ;)

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards