Alla inlägg under september 2012

Av Nina Wikstedt - 13 september 2012 10:13

I tisdags gick jag till Wicked Monkey för att äntligen bli tatuerad! Jag mindes det som att det skulle kännas som getingstick men kan i efterhand säga att getingstick är bara förnamnet! Så ont det gjorde! Till en början kändes det lite jobbigt men började typ profylax andas (inte flås andning) haha men att ta djupa och lugna andetag och det hjälpte faktiskt men inte tillräckligt. Sen när han (Alex) började tatuera upp mot revbenen så var det riktigt jobbigt. Hade lust att fälla en liten tår men bet ihop. Sedan gick det inte mer för den gångne. Han som tatuerade gjorde klart konturerna och sen bestämdes det att nästa tid är 9 oktober och då blir det någon bedövning på innan vi tatuerar så förhoppningsvis ska det mesta bli klart då.

Känner mig lite klen haha...

Kanske kan man skylla på att man är liten?   

Köpte en salva som jag ska smörja med. Innehåller ringblomma och olivolja och massa annat organiskt skit som jag ska göra att tatueringen läker bättre. Testade den även på mina utslag som jag har i hårbotten och nacken och den gjorde susen! 

Såret var i tisdags kväll alldeles "köttigt" men på onsdags morgonen så var det endast ytligt så den där salvan är rena magin! Så många salvor osv som man testat själv, köpt på apoteket och fått utskrivet av läkare och inget har funkat! Jag har aldrig direkt trott på naturliga ämnen så men har absolut ändrat uppfattnig nu! 

Vi får se hur utslagen är under helgen. Med lite tur så kanske jag kan avboka min tid på hudmottagningen i Eskilstuna   

 

 

 

Av Nina Wikstedt - 11 september 2012 12:21

Drack ett för jävla gott te för många många år sen som smakade caramell! 

Visst låter det gott?!

Det var Lipton som hade det, sen plötsligt en dag så fanns den inte med i hyllorna bland tee´t i matbutikerna. Letade och letade men näe, inget caramell te. 

Sörjde lite att de hade slutat tillverka det där tee´t men nu så har jag hittat det! Det säljer fortfarande i England, USA och säkert massa andra länder. Men inte i Sverige. Så om någon vänlig själ åker utomlands ngn gång så kan ni väl ta en titt i en butik och se om de säljer just den te-sorten och då köpa några paket till mig. Då skulle jag bli så tacksam och glad!   

Mailade Lipton idag med och skrev att jag tyckte att de skulle börja sälja den smaken igen. Får väl se vad svaret blir.

 

   Så ser denna ut! 

 

Senare idag så ska jag tatueras. Var nervös imorse och fick lite ont i magen. Var först nervös över att det kanske var ngn magsjuka på gång men tror nog bara att det var nervositeten som spökade.

 

Så om 3 timmar och 30 min så är jag på plats!

 

 

Av Nina Wikstedt - 9 september 2012 19:39

Denna helg har vi inte haft mycket för oss och kände lite småpanik innan ihelgen och tänkte att man nog kommer vara rastlös.

Gick av dygnspass i fredags och var jätte trött hela dagen. Trots tröttheten så tog Emma och jag bussen in till Marmorbyn och hälsade på Cia och Leo. Håkan kom lite senare. Vi satt ute i trädgården och sedan käkade vi och snacka lite skit. Emma somnade i Cias och Henkes soffa så när vi väl kom hem med henne så trodde hon att det var morgon (23-tiden) och ville titta på barnprogram...Madrömsnatt på g tänkte jag men hon kom till ro igen efter ca 30 min.

 

Tur det för jag behövde verkligen få sova och denna helg så har man verkligen haft tillfälle att vila ut! 

 

Nästa lör skulle det ha blivit tatuering men nu fick tatueraren förhinder så det blir av på tisdag kväll ist! Är nervös nu för nu blev det verkligen nära inpå!

Funderar på hur man ska fördriva tiden medans man ligger där och blir tatuerad...

Spela songpop kanske, det nya beroendet här hemma! 

 

Av Nina Wikstedt - 3 september 2012 10:20

Var och shoppade på Ingelsta förra helgen och hittade då en snygg/ful tröja som är djurmönstrad. När jag såg den kunde jag inte låta bli att prova den och den var ju som sydd för mig så självklart så köpte jag den!

Nu hänger den i garderoben och ångrar inte en sekund att jag köpte den MEN när fan ska jag använda den?  

 

 

Fulsnygg eller hur?!

 

Kom gärna med förslag om när jag kan använda den, Håkan tyckte att jag påminde om Päivi eller vad fan hon heter i Svenska Hollywood fruar som alltid klär sig i djurmönstrat och pratar om sig själv i 3dje person...

Förhoppningsvis så är det bara han som tycker det!   

 

 

 

 

Av Nina Wikstedt - 3 september 2012 09:14

Emma växer så fort, och vad hon lär sig saker och snappar upp precis allt!

Läste på nätet ngnstans att ett barn som är mellan 1,5 -2 år snappar upp ungfr 30 ord om dagen!

Hur mkt som helst, förstå vad de små hjärnorna får bearbeta när de sover   

Pussel är ju också ngt som hon tycker är superkul nu! Vi har ett Nalle Puh pussel hemma och ett med katter och det har hon nog lagt minst 500 gånger vid det här laget!

Lika kul varje gång är det med. För hon börjar lägga alla pusselbitar, klappar händerna åt sig själv, kastar ut alla bitar igen och så börjar hon om!


Idag så har jag tagit tag i lite jobbsökande. Sen i eftermiddag ska jag och Emma ner till Wicked Monkey och se ifall de fick min bild som jag mailade till dem. Blir nervös när de inte hör av sig, då tror man att de har glömt bort en! Längtar till den 15e!!!







Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards