Alla inlägg under juni 2013

Av Nina Wikstedt - 5 juni 2013 07:44

Sökte efter en micro igår på köp och sälj på fb, fick napp redan efter en minut! En kvinna hade en oanvänd micro i borstat stål eller vad fan det nu heter och ville sälja den för 200 kr. Helt ok! Dessutom kör de hit den också! Vilken service va?! :) Det tar sig med inhandlandet inför nya hemmet. Till köket är det mkt smått kvar men det blir en tur till Ikea i juli ngn gång. Det som är svårt att hitta är fina tavlor. Eller svårt är det ju inte men det är så dyrt! Till vardagsrummet funderar jag på att köpa en spegel att ha ovanför soffan och sedan mkt vägg dekorer. Bra utfyllnad!

Av Nina Wikstedt - 4 juni 2013 17:09

Blev bjuden på tårta idag, var inte alls så tokigt! Hela dagen har gått i ett! Längtar till kl 20 ikväll då Hart of Dixie börjar igen! :)

Av Nina Wikstedt - 4 juni 2013 07:34

Hade en mycket märklig dröm inatt! Drömde att jag hittade ett barn som var i 10-års åldern som precis hade dödat en vuxen kvinna. Kvinnan låg på golvet och barnet satt på huk över kvinnan och hade rispat hennes armar och ben med en kniv så der hade runnit massor av blod. Ett illa luktande blod som var mörkrött med en grön nyans (i drömmen betydde det att hon var väldigt elak) därför barnet hade dödat den där kvinnan. Drömmen var inte läskig så jag ser den inte som en mardröm men jag tycker den var märklig just för att den var så detaljerad. Jag kunde till och med känna den där kvinnans illa luktande blod. Läste nyss på nätet om vad drömmar om blod betyder och det var ju inte alls bra! Tydligen så kommer mina vänner svika mig, eller ens käresta som det stod att svika mig. Sen var det massa annat med. Man får hoppas att ingen utav mina vänner kommer svika mig! :) Det var ju trots allt bara en dröm :)

Av Nina Wikstedt - 3 juni 2013 15:16

Tog en kaffe på balkongen nyss och jäklar vad den tog! Mina axlar är väldigt röda med för den delen, intressant att se hur det kommer kännas ikväll! Kanske inte syns så mkt nu eftersom jag precis kom in men kommer nog vara kräfta ikv!

Av Nina Wikstedt - 3 juni 2013 15:13

Nu har jag tagit tag i massa jobbiga saker, eller jobbiga är de väl inte men några måsten. Fixat och klart iaf! Efter att ha hämtat hem Emma idag på dagis så cyklade vi hem snabbt och käkade lunch för att sedan njuta av värmen i sjukhusparken. Inte en enda unge där konstigt nog! Jag hade innan köpt en själv plocks sallad på Ica som jag tog till lunch och sen vatten melon till efterrätt, gott som tusan! Sen innan vi gick vi hem så plockade vi lite blommor som Emma nu har lagt i ett glas alldeles själv, hon är riktigt nöjd och längtar tills pappa kommer hem och ser det!

Av Nina Wikstedt - 3 juni 2013 09:33

Igår var det en riktigt typiskt söndag, ingenting att göra och ingen ork till ngt heller! Fm var tok seg! Idag så ska jag passa på att gå ner på stan medans Emma är på dagis och köpa hem kortbrallor till Emma och se om jag hittar ngt fint till mig sj också! :) på eftermiddan om vädret håller i sig så ska vi vara ute hela dagen! Så skönt så! Nu gosa lite med Jakan som tycker att matte är tråkig som bara blippar med telefonen ;)

Av Nina Wikstedt - 2 juni 2013 09:49

Igår kväll så blev det en riktig slappar kväll hemma! Under dagen så hade jag, Emma och Sanna varit på Ica och hyrt Ego filmen enbart för att han som har huvudrollen är så sjukt snygg! Sedan hämtade jag ut 2 stora paket som blev alldeles för jobbigt att bära hem så då drog vi skiten i en kundvagn hela vägen hem. Vad folk tittade haha! Nu står den så fint i klädkammaren. Perfekt att ha lite som förvaring ;) Senare på kvällen så drog vi igång Avatar. Håkan har köpt en 3D tv så så är ju Avatar ett måste! Sanna och jag tyckte till en början att 3D effekterna inte var så överdrivet bra men vi konstaterade att bilden var bra och skarp. Efter ca 30 min så visade det sig att vi ite hade satt igång 3D glajjerna (dum och dummare kollar på film) och när de var igång då blev det riktigt häftigt att kolla på filmen! :) Orkade inte kolla klart så idag måste man hinna med det också :)

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards