Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Nina Wikstedt - 28 juni 2012 13:42

Nu vill jag fan bli frisk! 

Börjar känna mig som en fånge i mitt egna hem typ. I måndags och tisdags var jag hemma för att Emma hade feber, hög feber hade hon med kraken. I onsdags så cyklade jag till jobbet, kände mig risig men tänkte att nä, jag biter igen. Ja, det gick ju sådär. Orkade jobba i 2 timmar sen kände jag hur febern började komma och att man blev så här obehagligt skakig och svettig så fort man ansträngde sig...

Näe fy, mådde skit så cyklade hemåt igen med världens pissigaste samvete!

Får jämt så fruktansvärt dåligt samvete när man inte kan jobba, enda gången det är ok är om man typ ligger hemma inför döden...

Jaja, igår så var febern hög på Emma med så jag bestämde mig för att ringa barnmott och berättade hur läget var och vi fick en tid samma dag. 

De tog en massa prover på Emma och ville även ha ett urin prov och ja...Hur ska det ta det undrade jag...Men då har de såna här plastpåsar med klister på som de satte på plats och sen blöja över det och den skulle hon ha i 1 timme så de kunde ta ett urinprov. 

Men hon vägrade kissa i påsen så det slutade med att läkaren tog kiss genom magen med en spruta på henne.

 

Hon var superduktig och proverna visade inget annorlunda förutom att sänkan var lite hög. 

Idag är skruttan mycket piggare! Känns skönt, för egen del så har jag ingen feber iaf men blir helt slut vid minsta ansträngning och ont i huvudet och är så trött hela tiden. 

 

Ja, så jag har inte så mycket att berätta om denna vecka förutom att den har innehållit av massa filmtittande och alvedon.

 

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards