Alla inlägg under maj 2013

Av Nina Wikstedt - 17 maj 2013 19:54

Blev en sväng ner på stan förut för att köpa glass och sallad, fick så jävla ont av skorna då! När jag kom hem hade jag fått fetaste blåsorna på tårna :( Aj aj aj...

:)

Av Nina Wikstedt - 17 maj 2013 16:50

Varmt och skönt idag! Har suttit på balkongen i stort sett hela em och solat och lyssnat på Spotify, lyssnar på Amaranthe och laddar inför kryssningen som är nästa fre! :) Kört även med lite ansiktsmask i ansiktet och målat naglarna, bara hårfärgningen kvar men den tar jag nog under helgen... Blir typ mohognybrunt nu, längesen jag hade det men det ska nog bli bra.

Av Nina Wikstedt - 17 maj 2013 07:40

Hörde ett jävla tjutande igår kväll! Läste på fb med under morgonen att typ hela stan hörde det där... Någon skrev att det var ett tåg som backade men brukar tåg låta som ett jävla krigslarm när de backar, och så högt dessutom? Jaja, krig verkar det inte ha blivit iaf vad det verkar som :) Strax är det dagis lämning sen hem till goa Ann-Sofie på besök :) Sen blir det stan och fixa en del... Måste ha nya underkläder! Är det någon som tycker att det är kul att lägga pengar på det?! Jag köper på mig kanske 2-3 bhar och sen nöter jag ut dem tills det är dags för nya... Är dyrt, inget som syns men ändå ett måste! Tråkigt! :p Sen ska jag köpa den här superbraiga ansiktsmasken som Sanna tipsade mig om! :) Så ser dagen ut och imorrn är det Eurovision! Har inte kollat på delfinalerna under veckan, trist att ha hört alla låtar innan tycker jag då det sänker spänningen lite :) har bara hört Sveriges bidrag så det ska bli kul :) Ska ladda med tacos här hemma och massa godis!!!

Av Nina Wikstedt - 16 maj 2013 16:05

Så härligt det är just nu!

Av Nina Wikstedt - 16 maj 2013 10:02

En nybliven vän ska ha barn när som helst! Det har varit riktigt tungt och jobbigt för henne den sista tiden med många falska alarm! Men nu verkar det  som sagt hända saker. Imorse när jag lämnade Emma på dagis så kom "pappan" med barnet till dagiset och såg väldigt stressad ut och jag blev tvungen till att fråga vad som hade hänt. Men en blick fylld av skräck, glädje, hopp och förväntan så berättade han att det troligtvis var på gång! Jag cyklade hem med ett leende på läpparna. Det är så härligt att se äkta känslor så där och just en sån stor känsla som han hade just då! Nu håller jag tummarna för att bebis kommer under dagen! :)

 

Minns själv tillbaka till tiden då man fattade att det var dags! Man var överlycklig över att man ÄNTLIGEN skulle få möta sin bebis men samtidigt livrädd över hur man skulle klara av att föda ut ett barn. Hur ont kommer det göra och hur ska man klara av smärtan?

Jag fick lite dödsångest ett tag och ville ge upp, trodde att döden var nära men av någon konstig anledning så tar naturen över. Man stänger av och tänker att -Jaja, jag kämpar på och dör jag så dör jag....Haha Så deprimerande det låter men i den smärtan så tänker man inte riktigt klart ;) 

 

Men lyckan att hålla i sitt barn för förstå gången är obeskrivlig! Att äntligen få se sitt barn som legat i magen och som har varit så långt borta men ändå så nära.

Åh, blir så sentimental när det kommer till förlossningar och bebisar :)

 

Här är en bild på dagen innan kläckning...Jisses så stor man var! 

 

 


Något dygn senare så kom Emma :)

 

    S

 


Av Nina Wikstedt - 16 maj 2013 07:46

Fast jag känner mig skittrött så har jag lust att hitta på saker! Fast vad vet jag inte, kanske en promenad men först handla. Är inne i en ostperiod här hemma nu. Köpte en ny ost i fredags som tog slut igår... Vem äter upp den?! :) Iofs så fick Jakan en hel del ost av Ewe när hon var här... Han är helt tokig i henne! Så fort hon kommer innanför dörren här så ser man hur Jakan får in hans lilla "smörar" min och kurrar till lite gulligt... Ewe har svårt att motstå det och det vet han om den där lilla tjockisen ;) Bums försökte också gosa med Ewe i söndags, det skulle han inte försöka göra för Jakan attackerade Bums och fräste till riktigt ordentligt! Haha :) Rör inte min bitch! Typ. ;) Nu leker Emma doktor här bredvid mig och ska plocka ut myror ur örat på mig... ;) Sen är det dags att hå mot dagis! :)

Av Nina Wikstedt - 15 maj 2013 20:46

Blev en spontan sväng till Outlet idag, Chrille ville dit och köpa en ny "party tröja" så vi hakade på! Gick in på Ittalla eller vad fan det heter och hittade en smidig liten sak! Tror den kommer underlätta rätt bra när man tex penslar bullar osv... Sen köpte jag idag ett par supersöta Bamse brillor till Emma. Pilotbrillorna som hon fick för ett tag sen var alldeles för stora!

Av Nina Wikstedt - 14 maj 2013 19:44

Huden blir som ny efter att ha använt den här!

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards