Alla inlägg under maj 2013

Av Nina Wikstedt - 8 maj 2013 18:09

Var med Sanna nyss på stan och när vi gick in på bolaget så såg vi en kille i våran ålder som var på väg in dit med. Han gick typ 10 m framför med väldigt svajig gång och blicken var inte riktigt med i denna värld. Feg som man är så vill man gärna hålla avstånd för man tittar ju och undrar. Och man vet inte om han nu skulle ha sett att man tittade om han skulle säga hej eller om man skulle få en smäll. I bolaget såg man att han hade småsår i ansiktet och man tyckte bara synd om han. På något sätt så såg han så liten och skadad ut. Verkligen en trasig själ. Man undrar vad som gjorde att han blev "en sån där". Det är ganska sorgligt för det är ändå de val man gör som ung som ofta avgör resten av livet. Sen kan självklart människor ta tag i sig själva och ändra på sig men grunden är redan skadad. Tycker synd om honom är nog allt man kan säga.

:)

Av Nina Wikstedt - 8 maj 2013 09:19

Skönt att vakna upp och känna en slags inre ro och glädje i kroppen. Att lite sol kan göra så mkt! Samma sak det här med att sitta ute och blunda och dra in ett djupt andetag, så härligt att dra in alla sommardofter! :) Nä nog med filosofiska nu. När jag cyklade hem från Ica förut så störde jag mig på en sak. En tjej gick på trottoaren med barnvagnen och hade ena handen på handtaget men gick med kroppen på sidan om vagnen så hon gick "fritt" med ena armen. Hon tog upp hur mkt plats som helst! Jag själv som har barn och använt barnvagn mkt tycker att man med barnvagn känner sig lätt ganska "otymplig" när man går ute... Nä jag fattar bara inte grejen med det där. Känner man sig hurtig eller vadå? :/

Av Nina Wikstedt - 7 maj 2013 19:03

Har varit ute i stort sett hela dagen! Så skönt! Blev bara hem snabba vändor för att äta lite och sen snabbt ut igen! Emma har redan somnat för natten så vad ska man nu göra?! Inte van med det här :) Hur som helst så kom jag nyss ut från duschen och såg att jag har fått ordentligt med färg! :) Kul kul kul! :)

Av Nina Wikstedt - 7 maj 2013 10:58

Missade att lägga upp bilder fr igår när Emma klättrar i "spindelnätet" sen passade jag på imorse att ta kort på några sångramsor om spindlar på dagis imorse... Spindel wow, spindel hej och Imse vimse spindel är rätt ut tjatade nu! ;)

Av Nina Wikstedt - 7 maj 2013 10:58

Missade att lägga upp bilder fr igår när Emma klättrar i "spindelnätet" sen passade jag på imorse att ta kort på några sångramsor om spindlar på dagis imorse... Spindel wow, spindel hej och Imse vimse spindel är rätt ut tjatade nu! ;)

:)

Av Nina Wikstedt - 7 maj 2013 10:55

Varmt idag igen! Blir lekparken idag igen med Emma. Tog en sväng med Emma till sjukhusparken och Stadsparken igår och det var inte populärt när vi skulle gå hem igen! När jag nattade henne så vägrade hon sova för hon skulle minsann ut till parken! :) Idag så har jag varit hos en kompis på fika på fm, mkt trevligt! Ev ska Emma och jag till henne på torsdag igen. Sen blev det en vända på stan och Småhandla lite. Ska strax hämta hem Emma för lite lunch och sen ut igen! :) Har skippat att använda foundation nu när solen varit framme så man kanske kan få lite färg. Än så länge så är det bara fräknar som ploppat upp! ;) Men tycker det är fint med fräknar på sommaren, iaf lite på näsan och kinderna. Ser fram emot fredag, då kommer Ewe! 2 månader sen vi sågs sist! Saknat henne som bara den! :)

Av Nina Wikstedt - 6 maj 2013 15:35

Idag har det varit varmt och skönt! På väg till dagis höll jag verkligen på att svettas ihjäl. Jeans, tröja och jacka! Inte skönt... Rövsvett är bara förnamnet haha! Men äntligen hemma nu och ska fixa iordning kalops sen ska vi ut en sväng igen :)

Av Nina Wikstedt - 5 maj 2013 15:48

Fan så trött man blev efter att ha varit ute på Kosläpp. Det var helt ok, skönt att komma ut men vi var inte där överdrivet länge. Kanske var kul att kolla på de glada kossorna i 3 minuter sen sket vi i det och åkte hem. Sanna hade med sig Killen också som skötte sig jätte bra! Väl hemma så fastnade vi framför en film sen somnade jag visst till i 2 timmar :)

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards