Alla inlägg under februari 2014

Av Nina Wikstedt - 16 februari 2014 17:19

Imorse vid 8 tiden så sken solen och fåglarna kvittrade! Bara det lilla ger en sån energi :) Vid lunch kom Emma, vi lekte inne en stund tills Mange kom hem och då röjde vi ur bilen på massa saker som bara är i vägen och tar massa plats. Satte även i den nya bilbarnstolen och det blev så bra! Då blev vi såklart tvungna till att åka en sväng haha. Så det blev till Willys för att Småhandla lite och gick också in på Intersport och jag hittade en sån snygg vårjacka! Jag blev kärlek direkt! Den ska jag ha! Kvällen hemma blir lugn, Emma säger att hon är trött men ska försöka hålla henne vaken till 18 iaf så det inte blir en orolig natt. Ja, sen är det farmen! Heja Andre!

Av Nina Wikstedt - 15 februari 2014 07:49

Igår var det alla hjärtans dag, Mange och jag firade "enkelt" med god middag och kollade på film. Sen hade jag köpt en present på Ullared till honom, Sällskapsresan spelet haha! Det blev uppskattat! Idag har jag inga direkt planer. Vi får se vad man hittar på! :)

Av Nina Wikstedt - 14 februari 2014 10:05

Kom hem vid 20- tiden igår kväll efter en hel shoppingdag! Blev en hel del till mig själv, Emma och hemmet.

Detta är en liten del av fynden! Idag består förmiddagen av att packa upp och sen ska jag ringa kommunen om arbetsgivarintyg! I em händer det en rolig grej som än så länge är hemlig! ;)

Av Nina Wikstedt - 12 februari 2014 08:12

Skrev inlägg om det igår men det försvann av ngn konstig anledning! Igår så hämtade jag Emma på dagis för att gå till tandläkaren på 3 års kontroll. Emma hade informerat både fröknar och kompisar om vart hon skulle ;) Det var stort och jag fick försäkra Emma flera gånger om att tandläkaren bara skulle räkna hennes tänder och att det inte skulle göra ont. Hos tandläkaren var Emma superduktig! Hon gapade stort och gjorde precis som de sa. När Emma var klar så sprang hon ut. Tandsköterskan fick ropa tillbaka Emma så att hon skulle få en presentpåse. Emma tackade och sprang ut snabbt igen. Inga kindtänder hade kommit men de kunde se att det var en som var på gång. Påsen innehöll en pysselbok, tandborste, munskydd, spegel, tandkräm och det bästa! En ballong! Blev riktigt stolt när Emma var så duktig igår! Det var nog lilldamen med för hon påpekade flera gånger över hur duktig och modig hon var ;)

Av Nina Wikstedt - 11 februari 2014 11:52

På torsdag morgon ska jag gå upp långt innan tuppen har vaknat för då ska jag, Sara och Madde ta bilen mot Ullared! :D Har skrivit upp en liten shoppinglista med det som ska handlas. Mest hem inredning men även lite till Emma med, såklart! Ska dricka lite kaffe nu innan jag ska röja lite här hemma sen hämta Emma på dagis och gå till tandläkaren som ska räkna hennes tänder idag!

Av Nina Wikstedt - 10 februari 2014 10:04

En utav våra garderober har vi bara gäst täcken, kuddar, lakan osv. Det betyder att man inte öppnar det skåpet alltför ofta och nu stinker det verkligen gammal människa där inne. Planen denna vecka är att tvätta upp allt som ligger där inne och luktar och torka av väggar osv och sedan lägga in alla lakan osv i förvaringslådor. Kanske hjälper lite. Varje gång man öppnat skåpet nu så rynkar man lite på näsan. Blir väl så när det är instängt ett tag. Har nu under morgonen städat, ska snart ut och gå sen i eftermiddag ska jag till Sanna på en kaffe. Så ser min måndag ut idag!

Av Nina Wikstedt - 8 februari 2014 16:42

Vi bygger lite lego nu i väntan på att Madde ska komma hit. Älskar lego, kan man bli för stor för att leka med det? Vi har iaf byggt staket, Emma ordnade massa roligt för djuren på zoo medans jag fick uppgiften att bygga entrén :) Dagen rullar på i en lagom fart. Imorse var vi på hoppis och skuttis, därefter lunch på stan med Cia och Leo. Var mysigt att ses igen och prata lite om livet och allt runtomkring.

Av Nina Wikstedt - 8 februari 2014 09:07

Har märkt att Emma sitter så otroligt trångt i hennes bilbarnstol senaste tiden. Var på leksaksboden tidigare i veckan och kollade efter en ny uppdatering på bilbarnstolar så passade på att fråga om hjälp. Den nya uppgraderingen är från 4 år eller från 15 kg. Emma väger nu 15,5 ca så viktmässigt är den nya stolen okej. Men inte åldersmässigt. Men hon i butiken förklarade att hon har hört många föräldrar klaga över att deras barn sitter trångt och påpekade att det inte fanns ngn lag på att barnen inte får använda den från 4 år redan i 3 års åldern. Utan är endast en rekommendation. Så igår beställde jag hem en ny från jollyroom med prinsessor på såklart. Kommer nog göra bilresandet mer bekvämt för henne och plus att hon då får åka framåtvänd.

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards