Alla inlägg under februari 2014

Av Nina Wikstedt - 7 februari 2014 07:21

Den här veckan är tröttheten enorm! Har svårt att somna på kvällarna, inte så att jag ligger och grubblar på någonting eller oroar mig utan bara svårt att somna. Är så trött på kvällarna så tårarna rinner typ men ändå kan jag inte komma till ro. Emma har sovit sådär. Hon verkar vara inne i en orolig sovperiod med livliga drömmar. "Skriker" i sömnen och är ledsen. Har läst någonstans att det är vanligt för barn i 3 års åldern att drömmarna blir mer livliga eller vad man ska säga. Iaf, sena kvällar för att man inte kan somna och sedan har jag fått gå in till Emma några ggr på nätterna för att trösta. Sen vaknar lilla gumman väldigt tidigt. Man får väl gilla läget helt enkelt. Idag är vi iaf lediga alla 3. Ska till badhuset så fort Mange vaknat och busa lite. Sen i eftermiddag kommer Ewe hit.

Av Nina Wikstedt - 6 februari 2014 10:57

Känner mig så tråkig den här veckan. Är rastlös men ändå trött! Helgens planer gick upp lite i rök så här sitter vi med inga planer alls! Eller imorrn har vi lite planer, då ska vi till badhuset. Tänkte att Emma skulle få vara ledig från dagis, Mange är också ledig imorrn. Men sen lör?! Vad ska vi göra då?!

Bjuder på en bild från tidigare i veckan. Emma äter en av sina favorit rätter. Fiskpinnar och makaroner. Ja, det låter lite torrt men hon smaskar i sig för glatta livet! Sås är inget för henne haha!

Av Nina Wikstedt - 4 februari 2014 16:29

Igår var det svårt att somna igen! Helt slut imorse när Emma ropade efter mig vid 6-tiden. Gick och la mig direkt vid halv 9 igen när Emma var lämnad till dagis. När Emma slutade för dagen så gick vi ner på stan för att handla lite för presentkortet hon fick av mormor. Hittade 2 fina klänningar där, 49 kr st. snart skulle det komma in leggings osv så då shoppar vi slut på presentkortet :) anledningen till att vi shoppar lite sommarkläder så tidigt är för att om inte allt för lång tid så ska vi åka till Teneriffa!!! Så härligt det ska bli!

Av Nina Wikstedt - 3 februari 2014 13:56

Emma vaknade 6 min innan väckarklockan skulle ringa, helt ok! Trött som satan bara då jag har sovit så himla dålig inatt. Eller hade svårt att somna för Mange hostade som fan i sömnen igår och varje gång jag höll på att somna så hostade han så jag vaknade till. Övervägde att lägga mig i soffan, men ni vet när man är så där trött så minsta lilla känns som ett enormt projekt? Så var det då jag låg i sängen och till slut måste jag ha somnat. Men nog om det. Efter att ha lämnat Emma på dagis så gick jag hem och gjorde iordning lite frukost och väckte Mange med en frukostbricka och kuriren.

Efter frulle så klippte jag Mange, det behövdes för hans hår stod åt alla möjliga håll! Sen städning, tvätt och skicka iväg aktivitets rapporten till Ams. Blir allt svårare för varje månad tycker jag att hitta tjänster att söka. Fast lär väl vända nu snart när de söker vikarier för folk som ska ha semester i sommar. Idag blir det lugnt, just nu tittar "vi" på Prinsessan Lillifee, ny favorit!

Av Nina Wikstedt - 2 februari 2014 16:43

Emma är hemma så nu är det som det ska vara, perfekt! Vi har hunnit med en del nu under eftermiddan, rullade ihop en snögubbe nu när snön är perfekt för det! En morot i ansiktet och stenar som ögon :) Blev en fika hos mamma också, Emma fick försenad födelsedags present. En lära sig räkna bok och 350 kr i presentkort på h&m. Kommer bli perfekt att utnyttja sen när vår/sommarkläderna kommer in på barnavd :) Ikväll är det farmen. Ut med Jonas! Ser mkt hellre gubben kvar än Jonas som känns väldigt knepig!

Av Nina Wikstedt - 2 februari 2014 11:23

Torsk på monopol har man blivit den här helgen! Har tappat räkningen på hur många omgångar man har spelat, men kul som fan! Bjag bjöd in mig och Mange i fredags på middag hos Sanna och Boda, så vi tog några öl och lite senare mot kvällen tog Boda fram sitt monopol spel. Jag har aldrig tidigare spelar monopol (hur man nu lyckas med det!) och vi spelade fram till 03:30 på morgonen. Tappade helt tidsuppfattningen när man höll på haha :) Igår så åkte vi ut till valla för att kika lite på loppis i Medborgarhuset. Kom hem med lite filmer till Emma. Krambjörnarna, Ariel och ngn ponny film. På vägen hem åkte Mange och jag och köpte ett monopol spel. Det packade vi upp direkt när vi kom hem. Sen har vi storhandlat och kollat på mellon. Vilken vacker röst hon Ellen har! Wow! Bra att hon gick till final, mindre bra att yohio gick dit. Vad är han för en pajas egentligen?!

Nu kommer Emma hit vilken min som helst, så nu blir hemmet livat igen! :)

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards