Alla inlägg under april 2014

Av Nina Wikstedt - 23 april 2014 20:15

Blev lite shopping idag. Har typ inga kläder som passar nu. Gått upp ca 5 kg. Tröjor är inga problem men däremot så sitter byxorna åt ganska mkt och brösten har väl blivit en storlek större. Så handlade en ny bh idag, ett par baggy byxor, 2 tröjor och ett linne. Blev även en handväska på åhlens. Var fläckar på den så fick 30% rabatt då det var den sista de hade inne. Kul att shoppa emellanåt :)

Sen köpte jag hem det här lilla setet på Kappahl.

Av Nina Wikstedt - 23 april 2014 18:00

1 vecka gick fort i Teneriffa! Semestern började 15 april då vi åkte mot Örebro flygplats. Ungarna lekte för fullt och sedan var det dags att gå på planet. Flygresan med barn gick över förväntan! 6 timmar med en 3 åring gick ganska bra. Det ritades, åt godis och chips och mot slutet av resa blev det såklart lite tråkigt men det var det för en annan med. Man vid bara komma fram! Vid 20 tiden på kvällen så landade planet och därefter en kort buss resa till hotellet för att checka in. Rummet var mysigt, 2 våningar med 2 balkonger. Städningen var kanon den med! Första dagarna så hängde vi mest vid barnpoolen och den större poolen. Emma var superduktig att simma (sprattla) med sin badring. Mycket lek och glass. Emma lärde sig snabbt att säga Choklett! (Chokladglass) som gick att hämta närsom bredvid poolen. Bamse skulle även finnas på hotellet men han såg inte vi till. Något över reklamerad kan jag tycka men det var det enda negativa med det hotellet. Servicen var kanon och var man i behov att barnvagn (sulky) så kunde man bara låna en utan någon extra kostnad. Blev även en promenad till centrum. Riktigt mysigt! Vi plockade snäckor vid stranden, kollade på djur, åt mysig lunch och spanade runt. Mange kraken hade bränt sig rejält i solen så han höll sig så mycket som möjligt i skuggan. Hans brännskada blev så pass illa att han fick träffa läkare. En spruta i skinkan (vad den nu innehöll?) och en salva på recept som var superbra som vi fick smörja in hans såriga och svullna ansikte med. Nu är alla sår borta men han är fortfarande svullen. Undrar när det ger med sig? Ja, vad mer ska man säga om resan... Vi gjorde inte så mycket utan det mesta blev barn aktiviteter. Och så länge barnen var nöjda så hade en annan det ganska bra med! Men det var skönt att åka hem igår med. 1 vecka är alldeles lagom för min del att vara bortrest. Kommer säkert uppdatera lite mer om resan i inläggen som kommer! :)

Av Nina Wikstedt - 14 april 2014 18:42

Idag var jag på inskrivning hos barnmorskan. Det togs lite blodtryck, några rör med blod togs och vikt. Fast jag gått upp några kg så är jag fortfarande underviktig men det är inget ja oroar mig över. Vägde aldrig mycket när jag väntade Emma heller så räknar inte med att gå upp allt för mycket nu heller. Jag äter helt enkelt när jag är hungrig och det jag är sugen på. Under tiden jag var hos barnmorskan så tog Emmas faster hand om Emma och lekte i sjukhusparken. Nä nu får klockan ta och ticka på lite så man kan få gå och lägga sig! Vill att det ska vara tisdag!!! :)

Av Nina Wikstedt - 13 april 2014 16:52

Känner mig helt slut. Hållt igång sen jag vaknade med att stryka kläder som ska packas, packat ner det mesta som ska med till Teneriffa. Nu är det bara det här sista kvar som man inte kan packa ner först sista dagen som tandborste, linsburk, hårborste, smink mm. Blir stressad av att packa för man vill inte missa att packa något viktigt haha... Så man är! Blev en tur till akuten med för att kolla upp Emma. Misstänker urinvägsinfektion men proverna visade inga bakterier men däremot blod. Så provet skickas vidare för odling men det tar till på ons innan provsvaren är klara men då är vi redan iväg. Men det ska nog inte vara ngn större fara bara hon dricker mycket vatten. Sedan har vi handlat det sista inför resan, gröt, kex osv. Maten står i ugnen så nu är jag slut som artist! Det blir en lugn kväll känner jag med ett varmt bad. Min svank och höfter "ömmar" om ni förstår hur jag menar. Nu ska jag kolla till maten i ugnen! Kassler med gorgonzola ost med pommes till, mums!

Av Nina Wikstedt - 13 april 2014 09:24

2 dagar kvar innan avresa. Idag ska vi hämta resväskan från källaren och jag ska plocka fram alla klänningar, linnen osv och stryka lite kläder. Har ingen resfeber men man känner av att resan är nära när det är dags med packning! :)

Av Nina Wikstedt - 12 april 2014 20:42

Jag har en bebis i magen. Fick reda på att jag var gravid i februari någon gång och det har varit några tuffa veckor nu med enorm trötthet och med ett extremt illamående. Precis som när jag väntade Emma. Illamåendet gick så pass långt att jag inte kunde behålla någon mat överhuvdtaget. Till slut fick jag skeda i mig vatten för att inte spy upp det heller. Fick nog när jag var yr och kände mig totalt tom i kroppen. Då ringde jag Mvc och där skrev en läkare ut Lergigan comp som har varit min räddning mot denna helvetiska illamående! Har tagit 3 st tabletter om dagen för att må bra och orka med ett någorlunda vardagligt liv. Nu när jag är inne i vecka 12 så känner jag hur illamåendet sakta men säkert börjar avta och har nu kunnat dra ner tabletterna till 2 ggr/dag. Orken och energin börjar infinna sig och man börjar få "hopp om livet" igen haha... Ett tag var det lite deppigt för de senaste 6 veckorna så har det i princip varit sängläge. Men nu så! Äntligen vänder det! Bebis är beräknat till 25 okt. Ska på inskrivning nu på måndag vilket i stort sett innebär att lämna blodtryck och lite annat smått.

Emma är superglad över att bli storasyster! Hon har bestämt att det ska bli en tjej som ska heta Törnrosa. Blir nästan arg om man påpekar att det faktiskt kan bli en pojke ;) Hon sjunger för magen och klappar den. Så sött så!

Av Nina Wikstedt - 8 april 2014 19:55

Har varit inne i ett läs sug ett tag men inte hittat något som faller mig i smaken. Gick in på cdon nyss och lyckades hitta 2 böcker som jag tror kan vara något. Ena boken är tydligen en tv-serie också. Handlar om en kvinna som sitter i ett kvinnofängelse, verklighetsbaserad.

Sedan en pocket som får följa med på resan (om cdon är snabba med leveransen)

Klickade hem en film också som jag sett för några år sedan som var himla bra och också verklighetsbaserad tydligen. Bra pris så den det jag fram emot att få hem. Hoppas innan helgen!

Av Nina Wikstedt - 8 april 2014 12:00

Håller mig inne idag, kanske promenad senare men nu känner jag mig frusen som bara den och vädret utanför gör en inte sugen på att ta tag i något heller. Ska nog starta en film och mumsa på choklad istället och slänga iväg ett mail till chefen om inskolningsdatum. Blir nog direkt efter Teneriffa skulle jag tro. Ska ge det som förslag iaf. Sen får vi se om det passar arbetsplatsen. Usch vilket trist inlägg det blev och har varit de senaste dagarna. Bättring utlovas!

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards