Alla inlägg under juni 2012

Av Nina Wikstedt - 12 juni 2012 13:00

Gick igenom garderoben lite snabbt nyss och hittade lite plagg som är oanvända. Inget fel på dem men de passar inte på mig bara   På en del sitter lappen fortfarande kvar. 



 


Gina Tricot, xs oanvänd. 40 kr.


    Bonelid Topp, använd 20 kr.  Tunika från Vero Moda, 40 kr.  Top från Outfitters Nation xs, 50 kr.            Top från Outfitters Nation, oanvänd, xs. Lappen sitter fortf kvar. 100 kr. Nypris 249 kr. 





















Av Nina Wikstedt - 7 juni 2012 21:06

Efter många års prat om det så har vi äntligen införskaffat oss 2 mörkläggningsgardiner!

Hur svårt kan det egentligen vara att bar åka till affären och dra kortet för att sedan åka hem och sätta upp skiten? Ja tydligen så svårt att det ska ta ett par år innan man kommer till skott med det!  

Ser så fram emot att få sova ordentligt inatt! Natten som var så vaknade både jag och Håkan kl 04:08 (samma klockslag som min förlossning startade) Verkar vara ngt med det klockslaget...Iaf vi båda var klarvakna och det var väl då droppen rann över för oss. Annars så har dagen varit lugn, lämnade Emma på dagis imorse och cyklade sedan hem och städade lite. Cia kom över på lunch och vi pratade lite om Lisebergsresan som vi ska iväg på nästa fredag. Ska bli skitkul!  


Igår så var vi med Håkans familj. Håkans mamma fyllde 50 år så de hade hyrt en lokal och bjöd på smörgåstårta och massa annat gott.

Emma hade superkul och sprang runt i lokalen och var tokbusig!


         

Emma och jag råkade visst matcha varandra med kläderna igår haha...











Av Nina Wikstedt - 4 juni 2012 08:48

Den här filmen såg vi igår.

Störtskön film!



Fyfan vad man skrattade och det var så här härligt pinsam emellanåt och sjuka inslag    


 



Av Nina Wikstedt - 2 juni 2012 21:56

Vi trotsade vädret idag och åkte till Kolmården tillsammans med Ewe. 

Men vi körde stenhårt på ordspråket -Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!


Idag var djuren framme mycket och det var kul! Ofta när man kommer så ligger de och sover någonstans och man knappt får syn på dem. 

Vi gick såklart och kollade på Delfin showen, och ja man får ju gåshud när man tittar på det. Vilket arbete de har lagt ner på det! Då blev man lite som barn på nytt och ville bli delfinskötare haha...  





Sen var vi inne hos getterna och klappade lite... Emma var så rolig för hon vågade först inte riktigt gå fram och jag sa flera ggr att hon skulle komma fram och klappa geten. Precis när hon väl vågade sig fram så stallde det sig en flicka bredvid Emma så Emma började klappa flickan på ryggen istället. Det såg så sött ut   







    Fika paus!     Den här fina björnen satt och poserade så fint så!





Kul att komma iväg och och Kolmården är ju nästan ett måste på sommaren!

Vi var även med i ngn Sifo undersökning och som tack för hjälpen så fick jag, Håkan och Ewe 200 kr var i presentkort att utnyttja på Skansen, Kolmården eller Gröna Lund. Vi har planer på att åka till Gröna Lund senare i sommar så då kommer rabatten inte att sitta fel!  



Väl hemma nu så blev man skit trött! Märks att man inte är van med så mycket frisk luft och att gå så mkt som man har gjort idag haha...

Så nu ska jag nog skriva natti natti och krypa ner i sängen och somna till det här mysiga smattrandet mot fönstret!


 


 

















Av Nina Wikstedt - 1 juni 2012 14:56

 



 


Emma verkar också nu tycka om Darth Vader. Varje gång Håkan plockar fram honom så får han en kram och en riktigt blöt puss av Emma.

Vilken första kärlek va?  


Vem var eran första kärlek?

Min var han med lila band i Turtels (mkt liten då) haha...Senare blev det Zorro, hittade jag e pinne i en lekpark så var jag snabb med att måla ett stort Z i sanden haha...




 

Av Nina Wikstedt - 1 juni 2012 09:35

Såna här dagar gör att det känns som att sommaren är långt borta. 8+ visade termometern imorse och regnet öste ner! Det var ara att plocka fram regnkläderna och sen cykla till dagis. Fy fan vad kallt det var! Har fortfarande inte fått tillbaka värmen i kroppen.


Idag på eftermiddagen ska vi till Emmas faster och hälsa på. Längesen vi var där nu. Vi skulle hitta på ngt kul med Emma men när vädret är som det är så är det svårt att komma på ngt kul!


La in lite nya bilder på datorn nu från kameran från förra helgen och det blir ju så bra bilder med nya kameran! Bättre och skarpare bilder  




  Emma är nyvaken och glad!


 

Gott med mat!



 


Ser ni vad långt hår hon har fått nu?! Har länge pratat om att ta henne till en frissa men nu börjar det verkligen bli dags!


Fick en fundering igår när jag satt med Emma i hennes rum och lekte med henne och började då undra hur ofta ni leker med era barn?

Alltså att ni sitter på golvet med dem och leker aktivt med dem.

Jag gör det alldeles för sällan när jag tänker efter. Oftast så brukar de ju kunna roa sig ganska bra själva som t.ex om man är i köket och lagar mat så räcker det ju med att man ger dem några slevar så är de ju nöjda men då leker man ju inte direkt tillsammans med dem...


 

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards