Alla inlägg under november 2011

Av Nina Wikstedt - 19 november 2011 18:44

Här sitter vi och har matkoma för tillfället. Lagade iordning en fläskfilegryta med potatis till. Nyttigheterna till det var blomkål, ärtor och morötter sen med lite vinbärsgele till. Alla tog dubbla portioner wså det måste ju betyda att det var gott! Nu har vi svept i oss lite kaffe så kanske man orkar röra på sig om en stund  

Tidigare idag så tog vi en sväng till Norrköping. Käkade på Max och därefter åkte vi till Ingelsta där jag handlade lite kläder till Emma. De har så himla bra kläder där man kan ta 3 plagg och betala för 2. + att jag hade 30% rabatt på hela köpet och även en rabatt där jag fick gratis 2-pack strumpor. Totalt så fick jag 161 kr i rabatt!!! Det gillar vi!

Har blivit ett riktigt kupongfreak sen jag fick barn. Vissa tillfällen kan jag se det som en utmaning att få så mkt möjligt och komma unan så billigt som möjligt...Är ju en hobby det också hehe...

Sen eftersom barn under 1 år kommer in gratis på Busfabriken så gick vi in där en snabbis så Emma fick busa av sig lite.

Varit en fullspäckad dag och nu längtar jag tills man får krama kudden! 

Av Nina Wikstedt - 18 november 2011 22:39

Känns som att det nyss var morgon! Var tog denna dagen vägen?! Vid lunch så åkte jag, Emma, Håkan och Chrille till badhuset för att möta upp Poyan med kids och badade lite. Vi plaskade i badet i ca 1 h innan det var dags att kliva upp och barnen skötte sig galant! Hann även med att simma några längder med Chrille och det var härligt att få röra sig lite!

Efteråt blev det lunch vid bowlingen och det höll man sig mätt på länge!

På em så åkte hjärtat mitt mot storstaden för att se In Flames med Chrille och jag gick ner mot stan och köpte hem lite kläder till Emma. Hon växer ju som bara den och har märkt att kläderna börja sina i hennes byrålåda. 

Så 1 par röda byxor, mörkgråa och en röd body fick det bli.

Sedan gick jag hem till Cia och blev bjuden på en mkt stark pizza men mkt god innan kryddorna tog över!  

Är lite mesig när det kommer till starka kryddor!

Vi kikade på Idol och snicksnackade en massa! Hade iaf supertrevligt!

Nu ska jag sova så man är pigg inför Norrköping imorgon!


 

Av Nina Wikstedt - 18 november 2011 10:40

Äntligen så har vi kollat på Bilar 2! Superbra film, ofta så händer det att en fortsättningsfilm blir fiasko men tycker att de lyckats riktigt bra med 2an! Minst lika bra som 1an, om inte lite bättre  




 



Igår så var vi på öf på fm men vi fick gå därifrån lite tidigare för Emma var inte riktigt på humör. Så fort en pappa skrattade så började Emma gallskrika och ingenting var bra så då gick vi hem till Cia och Leo, då sken både Emma och Leo upp och började leka!

Har sagt det förr men det är så kul att se dem tillsamans!



Idag blir det badhuset vid lunch, Håkan följer också med dit så då ska jag passa på att simma ett par längder!

Nu ska jag iväg och packa väskan så vi har allt som behövs i badhuset! 

Av Nina Wikstedt - 17 november 2011 08:39

Nu längtar jag efter snön och vintern! Kanske jag har skrivit tidigare?

Vill ju ut och dra Emma i pulkan men det är ju ngt svårt när inte snön ligger på backen.

Börjar bli lite väl kallt att gå till lekparken har jag märkt, gick dit igår morse innan vi skulle till BVC för lite info om barnomsorg men det var för kallt att gunga så vi var mkt tidiga till BVC men Emma fick leka av sig lite där ist  

Hon var verkligen vilda bäbin igår, herregud vilken energi hon har nu! Kryper som en tok, "attackerar" andra barn, snor leksaker och nappar osv...Huuhhh...och jag som var mitt segaste jag igår...Ni kan ju tänka er den kombinationen...Infon om barnomsorgen var helt ok! Fick veta det jag ville veta.Snart ska vi iväg igen, nu till öppna förskolan på Sandbäcken. 


Emma och Leo häromdagen i sjukhusparken. Så goa!



Emma är nöjd med att bara sitta och titta på de andra barnen         













Av Nina Wikstedt - 15 november 2011 17:23

Har varit extremt dålig på att blogga den senaste veckan. Först handlade om att jag helt enkelt inte hade något att skriva men nu har det varit tidsbrist ist!

Helgen kom och gick. I fredags var jag ute på krogen. Hade superkul men man kanske drack 1 eller 3 drinkar för mkt!  

Men upptäckte dagen efter att även om jag bara hade druckit öl på krogen så hade jag inte mått bättre dagen efter. Känns ju positivt att veta det iaf.


Igår så var det babysim på kvällen, avslutning. Var lite trist tycker jag men samtidigt så kan man ju ta sig till badhuset när man vill ändå så och tydligen kunde man låna grejjerna mananvänder på babysimmet när man är där så det blir ju typ samma sak  


Idag så träffade jag Cia, födelsedagsbarnet!

Vi gick till sjukhusparken med barnen och därefter till Ica nära och handlade hem lite fika. Vi satt hemma hos henne och ungarna lekte för fullt och vet inte om det är tiidgt men vi tycker båda att de ser ut att leka med varandra. Förut har de inte brytt sig om varandra ett dugg men nu följer de efter den ena om den kryper iväg och de skrattar tillsamans osv. Skitkul att se!


 








     Aja,datan vill inte riktigt samarbeta med mig med att göra mellanrum på bilderna.Men här var vi ute i förmiddags. Superfint höst väder! Här hemma ska vi strax börja med maten och därefter unna mig ett varmt bad efter att ha varit duktig och städat hela eftermiddagen!



















Av Nina Wikstedt - 11 november 2011 18:45

Jäklar vad dagen har gått undan! Dagen började med öppna förskolan ute i östra vingåker. Passade på att ta på Leo lite tjejkläder han var inte så glad över det  

Jag måste erkänna att jag har nog lika kul som barnen på öf  



Efter öf så åkte vi och hämtade ut pizza på Maistro som vi tog med hem till Poyan. Supermysigt hus, det vi hann se!

På em barnvaktade jag Leo eftersom Cia skulle till tandläkaren. Gick hur bra som helst även om Emma och Leo typ ignorerade varandra. Men så kan det vara ibland! Man kan inte altid vara social.

Nu ska jag strax iväg och dricka lite öl hos Tobbe, mkt trevligt!


   

Av Nina Wikstedt - 10 november 2011 15:54

Emma sover nu en liten stund, helt utslagen efter dagens aktiviteter!




Idag kom det föresten hem en avi till oss på posten! Längtar tills Håkan kommer hem så vi kan kan åka och hämta ut paketen!   

Av Nina Wikstedt - 10 november 2011 15:16

Här sitter man igen och funderar på vad man ska laga för middag. Har tagit fram köttfärs så ngt på det blir det ju...Men finns ju massor att göra på det! 

Men vad?

I fm idag var jag i vanlig ordning på öppna förskolan i Sandbäcken. Emmalekte runt och det är så kul att se hur hon blir mer framåt för varje dag! En grej hon gör lite då och då nu är att hon kryper fram till Cia och gosar ner pannan i knät på henne...Myser eller ngt  

Sen idag när vi var inne i lekrummet så kröp hon iväg till Poyan och åkte rutchkana och såg ut att ha det kul!

Det är kul att hon tar för sig! För nu känns det också mer rätt att skola in henne i vanlig förskola istället för dagmamma.

Papprena om förskoleplats skickades iväg i måndags så nu hoppas vi på att vi får plats på Tjädern den 19 mars. Tanken är att jag ska börja jobba (om jag har ngnstans att jobba) den 2 april.


Tiden går fort med barn! Herregud, har redan skickat in papper till förskola. Tycker inte att det var så längesen man tyckte det var långt kvar tills dess men nu är man ju här...

Både kul att se Emma utvcklas men som jag sagt tidigare så är det ju mysigt med när de är små och även vara hemma och gosa med dem hela dagarna. Man får väl hoppas att det inte dröjer alltför länge innan Emma får ett syskon.


Här är en bild på Emma och Håkan när de lekte med lego här i veckan, båda är lika koncentrerade  

 


Jakan kom såklart med på ett hörn också    

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards