Alla inlägg under januari 2012

Av Nina Wikstedt - 16 januari 2012 21:40

                                                                                                                                                                                   

Av Nina Wikstedt - 16 januari 2012 21:34

Jag har snart bloggat i ca 6 månader och trodde ärligt talat inte att jag skulle blogga så här länge och "seriöst". Har haft bloggar tidigare men lagt ner dem efter någon månad då jag inte orkat skriva och trodde nog att det skulle bli likadant denna gång. 

Jag började blogga för att jag tyckte det var intressant att följa andra som bloggade om deras vardag, speciellt de med barn om deras tankar, vad de pysslar med, tips och vad de gör om dagarna osv osv...

Då tänkte jag att eftersom jag tycker det är kul att läsa om andras vardag så finns det nog kanske någon som tycker att min blogg om min vardag är intressant.

Jag har fortfarande läsare så några intresserar det ju, och det är kul! Aningen dåligt med kommentarer bara så kom igen!

    

Av Nina Wikstedt - 16 januari 2012 21:31

Det här är bilder som är tagna "kort på kort"


     

Av Nina Wikstedt - 16 januari 2012 11:42

Orkar inte lägga upp någon bild på vad jag har på mig idag men det är det vanliga. Basic basic basic!

Jag gillar basic kläder! Det är enkelt att matcha och de är jävligt bekvämt!


Så idag har jag på mig en mörkblå kofta (bor i den typ) som är från Cubus.

Ett svart linne från Gina Tricot. 

Svarta jeans från Lee. 





Av Nina Wikstedt - 16 januari 2012 11:15

Idag ska jag och Emma iväg till öppna förskolan som startar för terminen, äntligen så har man ngt att göra om dagarna igen! 

Visserligen så har man haft saker att göra iaf men man har fått anstränga sig lite mer för att hitta på saker att göra för att underhålla Emma. Öppna förskolan är enkelt, det är jätte trevligt att prata med andra föräldrar och så får Emma leka lite   Fick även sms om att babysången börjar imorgon men vette tusan om jag vill gå på det...Vi får se hur jag känner imorgon bitti. Emma börjar bli lite väl tung för alla dessa sånger som man ska hålla upp i luften och gunga och snurra och allt vad det nu är! Det blir som ett litet träningspass. Uppdaterar lite med bilder nu också som jag har tagit de senaste veckorna.           Leka med katten är kul!            Mys i vagnen! Lite trångt men det är väl det som gör det mysigt?  


          Nuförtiden så är det tråkigt att sitta i vagnen, roligare att stå då man har mer koll! Likaså när man sitter i matstolen, roligare att stå och äta ist för att sitta...           Kul med besök från Leo!         Leka!


  
























Av Nina Wikstedt - 15 januari 2012 21:27

Sen jag fick min Iphone i julklapp så har jag knappt använt datorn. Vilket resulterar i mindre blogginlägg som ni kanske har märkt ni som följer den   


Det går väl i perioder det där med att blogga!Sen sist jag skrev så har jag haft fullt upp. I fredags så var det en sådan dag som jag egentligen inte hade några planer alls men som visade sig bli en intensiv men kul dag! Fick ett samtal från Cia vid 9 på morgonen och frågade om jag var intresserad av att låta Emma bli fotograferad i lite kläder från Moonkids, självklart ville "vi" det! Så jag stressade in i duschen  och fixade och donade och gjorde Emma fin i håret osv och sedan drog vi iväg till Moonkids där det var några barn och fullt ös med fotografering! Kläderna åkte av och på hela tiden och Emma fick ha på sig supersöta kläder!Tyvärr så var inte humöret det bästa på henne så vi får se om det blev några bra bilder som går att använda!Som tack för hjälpen så fick vi välja ut några kläder som de skulle skicka hem på posten, de skulle även maila över bilderna på barnen   Så till hösten kommer Emma kanske synas på bilder på deras hemsida/katalog! Min lilla modell!


Dagen fortsatte i fullt ös med besök som kom och gick, mkt trevligt!

Igår så åkte vi och hälsade på Linnea och Jasmin. Det bjöds på god mat och sen kollade vi på Puss in boots...

Helt ok film men har sett bättre. Katten ska nog inte ha fler egenfilmer utan han är som roligast med en mindre roll i Schrek. Det är iaf min åsikt.


Klockan tickar, ska lägga mig och sova så man är pigg imorgon då jag har 1000 saker att göra! Ibland vill jag ha några fler timmar på dagen!

 






Av Nina Wikstedt - 12 januari 2012 15:59

Har idag fått besök av Cia och Leo på fm, vi fikade och babblade på om allt och ingenting medans barnen lekte. Vid lunch så gick jag bort till Linnea och Thomas och hälsade på. Fick träffa deras lilla Alice som snart är 2 veckor gammal. Hon var en riktigt liten sötnos! Hon var på så himla gott humör hela tiden och efter att ha sovit ordentligt första timmen vi var där så öppnade hon upp sina ögon ordentligt och tittade sig omkring. 

Det var mysigt att hålla henne, man glömmer så fort över hur små de är!

Emma pekade och tittade lite men hade inte annars så mycket intresse för det lilla livet  

Hon var mest intresserad av kakorna som det bjöds på. Hon är ett litet kakmonster precis som sin pappa, 3 mariekex och en bärkaka fick hon i sig! Mer ville hon ha men vi fick plocka undan! 



Ja, nu vill man så gärna ha ett barn till. Är självklart glad över att jag har Emma osv men vill jätte gärna ha tätt mellan barnen!

Jag får väl sluta tänka på det så kommer det när det kommer!

  

Av Nina Wikstedt - 11 januari 2012 14:16

Min rädsla är att förlora det jag har idag, med det menar jag först och främst Emma och Håkan. De är verkligen mitt allt! 

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards