Alla inlägg den 1 september 2011

Av Nina Wikstedt - 1 september 2011 15:13

Haft hur mycket som helst att göra de senaste dagarna! Känns som att sysslor aldrig tar slut och sedan dyker det upp nya saker.

Träffade på en arbetskamrat idag på stan, hon ska ha en liten snart och man börjar ju längta när man går runt och ser vänner/bekanta osv gå runt med deras söta magar.

Jag ska ringa min bm nu imorrn och boka tid för en koll och även samtal om förhoppnignsvis framtida barn   Jag och Håkan känner att vi vill ha tätt mellan barnen, det blir några tuffa år med mkt vakna nätter, skrik kanske osv...Men det är ju ingenting! Vill bara inte föda normalt igen...Usch får ont i kroppen bara av att tänka på det.

När jag kom hem från stan idag så möter jag grannen som är höggravid som åkte i hissen, satt på huk och när hon kom ut så flåsade hon och höll handen på magen och det verkade som att hon var på väg till förlossningen...Så kul men fy så jag lider med henne i smärtan.

Jag vet att vissa tycker att man ska fokusera på det positiva med smärtan och blaha blaha...Men vi är alla olika och att ha en smärta som gör att man tappar kontrollen är inte ok för mig. Att inte ha kontroll för mig gör mig orolig och rädd. Anledningen till att jag fortfarande kan tycka att förlossningsmärtan fortfarande är jobbig är nog mycket för att jag vet att jag troligtvis ska ha fler barn och som sagt så blir då tanken att jag ska genomgå en sådan smärta igen skitjobbig!

kan tänka mig att om jag får mitt önskade planerade kejsarsnitt så är man då färdig med barnbiten och kan då släppa allt med hur ont det faktiskt gör osv...Då är det liksom en fas i livet som är förbi...


Vi får se vad barnmorskan säger när jag väl tar mig för att ringa. 


Var föresten på dans igår i Eskilstuna, var skitkul! Vi ska köra Move your body med Beyonce...Mkt hoppade och springande...Jobbigt! Men roligt! Har lite träningsvärk i högra skinkan idag hehe...



Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards