Alla inlägg den 5 september 2011

Av Nina Wikstedt - 5 september 2011 10:19

Sov som en kratta inatt, blä!

Har tvättstuga idag fr 7-15, trodde det skulle dra ut på tiden men är faktiskt snart färdig! :) Härligt att det går undan! Blev 4 maskiner, fattar inte hur man lyckas samla på sig så pass mkt på 1 vecka. Vill ha tvättmaskin, ska börja önska mig presentkort när man fyller/jul osv så man kan skaffa en ganska snart!


Emma skrutt sitter och käkar päron och smörgåsrån, hon ser så koncentrerad ut på sin mat   Imorgon ska jag och Håkan åka till Norrköping och hämta hem kameran som varit på lagning, äntligen klar! 

Då kan man börja fota sin prinsessa igen!

Kommer på mig själv med att fundera ut vad jag ska skriva, allt för att slippa vika tvätt ;) haha...

 

Av Nina Wikstedt - 5 september 2011 08:00

Ibland har jag dåligt samvete för att man inte tog tillvara på den första tiden med Emma, hon är fortfarande liten och jag njuter för fullt nu, lite som att jag tar igen från den första tiden med henne som man tycker att man "missade"

Men ibörjan kändes det som att man aldrig hade en lugn stund. Hälsa på människor och åka till sjukhuset för prover osv...Nu i efterhand kan jag känna lite som hur fan hann jag med allt?! Hur orkade jag?! Kan tycka som sagt att det känns lite ledsamt att man kämpade på utan att säga ifrån att man faktiskt inte orkade. 

Vet att andra mammor som man pratat med sagt ungfr samma sak, man vill fortsätta leva sitt gamla liv som vanligt fast med det ett nytt liv, men det funkar ju inte riktigt så, sen var det ännu jobbigare när man kände att omgivningen inte riktigt förstod det utan att allt var som förr fast man hade en bebis. Ingen hade en tanke på att man hade skitont efter förlossningen, trött om dagarna eftersom bebis var vaken på nätterna och behövde närkontakt i stort sett 24/7...Inte mkt blir gjort men konstigt nog så blev det gjort och även lite mer därtill...


För mig tog det nog ca 3 månader innan jag kände att allt kaos blev til lugn istället och att man började njuta istället och tycka att det var roligt att vara mamma. 

Om någon annan mamma läser min blogg så skulle det vara kul att veta hur lång tid det tog för er innan ni kände att ni fått en rutin, vardag och att det började lätta att vara förälder? 


Nu blev det lite smått deppigt inlägg så här på morgonen men det var de tankarna som man har haft under tiden och det är intressant att veta om fler känner samma sak! 


Älskar min lilla Emma! Hon sitter här bredvid mig och pysslar vid sin gåvagn med sina leksaker. Som jag sagt förr så är jag så lycklig över att jag fick en sån underbar dotter. Att just hon kom till oss.  


Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards