Alla inlägg den 14 september 2011

Av Nina Wikstedt - 14 september 2011 14:23

Trodde Emma skulle vara skittrött idag men nejdå. Hon tog en powernap på ca 20 min, hade precis blundat då hon inte ville sova mer. Så typiskt.

Hon kanske somnar tidigt ikväll ist. Var en sväng nere på stan förut och köpte hem lite alvedon och pipetter till Emma så jag kan suga ur snor ur näsan på henne. Låter så äckligt  


De öppnade det här nya apoteket i Violen gallerian. Var väl som vilket apotek som helst, fick en gratis dagcreme iaf   Sen en lunch med Håkan på stan, blev en pizza på maistro då inget annat verkade gott...Eller var inte sugen på ngt så där direkt. 


Nu är det btw inte lång tid kvar innan man ska skicka in papper på vilken förskola man ska skola in Emma på. Jag hade tänkt göra det i mitten på mars och sedan räkna med en inskolning på 2 veckor och i början på april är tanken att jag ska jobba om jag får jobba någonstans. 

Ska både bli kul men samtidigt lite vemodigt. Tycker tiden har gått så fort. Emma är snart 8 månader och jag fattar inte var tiden har tagit vägen?!




Av Nina Wikstedt - 14 september 2011 08:40

Denna natt har inte varit ett dugg kul om ni frågar Emma. 

Vi hade nattat Emma igår kväll och vi gick och la oss vi med kort därefter. Sen hör jag Emma skriker rätt ut så jag går in till henne och hon typ ja...hyperventlierar är fel ord men det lät som att det var väldigt tjockt i halsen och hon försökte få ut det sedan lät det som att hon var genomsnorig. Tog fram nässugen men ingenting kom i den försökte ta tempen men Emma sparkade så vilt med benen att det var omöjligt! Gallskriket fortsatte och blev lite nervös över att man kanske skulle få åka in till sjukhuset för att det var något i halsen (man ska ju alltid förstora upp saker till det värsta när de små inte är som de ska) 

Men Håkan är lugnet själv och vi försökte klura ut vad som var felet och nu i efterhand så misstänker jag att det var gaser i magen. Håkan blev iaf skickad till soffan så jag och Emma kunde breda ut oss i sängen. Vi lyckades somna till slut men vaknat några ggr inatt. 

Men nu sitter hon här vid sin lekvagn och leker som om ingenting hänt.

Idag så är man aptrött!  Vi får se vad dagen bjuder på. Än så länge så köner jag tat jag blir nöjd om jag ens kommer in i duschen så vi har det som mål först sedan får vi se  


 

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards