Alla inlägg under september 2011

Av Nina Wikstedt - 18 september 2011 14:39

Idag så har det varit en riktigt mysdag hittills. Gick upp helt i onödan men samtidigt så kom man igång och slöade inte bort halva dagen. 

Emma och jag kikade på Disneydags, trodde de skulle visa Ariel som jag hade sett fram emot att se men de visade bara en massa med Timon och Pumba och Kalle Anka...Lite besviken!  


Efter det så badade jag Emma och hon såg till att plaska rejält i vattnett...Funderar starkt på ett klippkort eller ngt på badhuset.


Har föresten fått en dille på Björnes Magasin! Jag har Björne nallen hemma men nu är jag ute efter Snigel.

De sålde Snigel på Åhlens förut men det var nog ett bra tag sen.


   


Någon som har en Snigel att sälja till en besatt mamma?  


 

Av Nina Wikstedt - 18 september 2011 08:26

Dp är man uppe med tuppen. Eller nu börjar klockan bli lite mer normal tid men 6:30 vaknade jag av mig själv och hade tvättstuga kl 7 så jag sprang ner dit med tvötten och drog igång 2 maskiner och när jag ska låsa dörren har jag blandat ihop datumen IGEN! Hann köra färdigt maskinerna och sedan lämna över till den som hade tvättstugan. Så nu har man blöt tvätt över hela lägenheten  


Men så går det när man är snurrig!

Idag så ska jag röja här hemma. Har tjatat länge på sambon att vi ska fixa till i sovrummet med sängstommen men det har inte blivit av så idag ska vi ta tag i det!  Sedan rensa återigen i garderoben, har på tok för mkt tröjor som jag inte använt på jätte länge och kommer nog inte göra det heller.

Kanske sälja på loppis sen   Sandbäcksgården eller vad det heter har loppis nu i okt så ska nog sälja av lite där     

Av Nina Wikstedt - 17 september 2011 19:19

Nu har man blivit lite mer människa. Gick till affären förut och handlade hem lite gott till kvällen. Så jobbigt när man är bakfull för då ser ALLT gott ut och man är sugen på precis allt med! 

Blev en ganska nyttig mat iaf, en plocksallad med lite kräftor, kyckling och fetaost mm...

Sedan lite popcorn och cola  


Håkan drog nyss till Chrille och Malin. Så nu har vi tjejmys här hemma. Emma sitter på golvet och leker med sin sladd som är nya favorit leksaken och kollar på Simpsons.

Jag ska väl snart få i mig min sallad och vänta på att klockan ska bli 21:00 då det börjar en film på 5an...Minns inte vad den heter men bra verkar den vara iaf!

 

Av Nina Wikstedt - 17 september 2011 12:38

Idag är man lite bakis usch usch usch...Man är ju något klenare nuförtiden  

Man känner att hjärnkapaciteten är typ på noll... 

Blir en pizza strax från Primavera, mums! Det slinker alltid lätt ner när man mår lite dåligt  


   Här förfestade vi hos Linkan igår. 


   På Lilla Krog så spelade Olle och co. 

Riktigt duktiga var de! 


Minns ni föresten att jag la upp en bild på en klänning från Lindex som jag ville ha till Emma? Igår så träffade jag mamma på stan och å köpte hon den till Emma  


   Mammas lilla docka!



Av Nina Wikstedt - 16 september 2011 15:42

Imorse så tog vi oss mot badhuset och barnen var på riktigt gott humör!


   Det var riktigt fint höstväder imorse så Emma var riktigt påpälsad med fleecebyxor, jacka, mössa osv...Ett projekt i sig att ta sig ut!

Men kul att åka buss iaf!


 

Bada är skoj! 


 

Efteråt blev det en fika i bowlinghallen och därefter tog vi en promenad mot stan och sedan hem för att fixa med mat osv...

Men det kändes riktigt bra att barnen uppskattade badhuset osv! 

Ikväll är det party med Mita! 

Av Nina Wikstedt - 16 september 2011 08:58

Snart beger vi oss till badhuset med Cia och Leo. Ska bli superkul! Väskan är packad med allt möjligt som är bra att ha med sig. Jag hoppas Emma tycker det är kul med bahuset men det tror jag för vilken unge diggar inte badhuset?!


Föresten, blev lite förvånad imorse...Emma fick spagetti med köttfärssås igår vid 17 tiden sen åt hon inte mer på kvällen, inte ens sitt mål för natten och trodde faktiskt då att hon skulle vakna under natten för att äta men nej...Sen när jag ska ge henne gröt på morgonen så verkar hon inte särskilt intresserad...Man får liksom "bråka" med maten nu känns det som...Har varit så de senaste dagarna, jag antar att det är en period i hennes utveckling men man känner sig lite matt då man tycker att man hade så bra rutiner och allt var så bra och så är det inte på samma sätt längre. Hon är ju fortfarande lätt att ha att göra med ja...Ni kanske förstår vad jag menar?


Fortsätta packandet och sedan dra iväg! Lägger upp lite bilder sen!   


Av Nina Wikstedt - 15 september 2011 18:23

Idag har Mita varit på besök. Vi drack kaffe och mumsade i oss bullar. Därefter så gick vi till sjukhusparken med Emma och gungade lite med henne och sedan la vi henne i ja...jag vet inte riktigt vad den heter men typ som en gunga fast man kan logga i den...Ser ut som en korg typ.


Där somnade damen iaf  


   


   Gunga var skoj! 


Snart ska jag börja med middagen, ska göra pannkakor och skulle börja med det förut men då var mjölet slut, SÅKLART! 

Orkar inte ta mig ut heller så Håkan får handla hem det när han slutat träningen.

Av Nina Wikstedt - 15 september 2011 12:35

Jag är så förbannat bra eftersom jag redan är färdig med planerandet av vad alla ska få i julklapp. Nästan alla iaf. Till sambon vet jag inte vad man ska hitta på. När man har varit tillsamans i några år så  har man liksom köpt allt till varandra. Iaf dom här standars sakerna som parym, smycke, kallingar osv osv...

Någon ska har några förslag?  


När man ändå pratar om julen så börjar man längta lite smått nu. Ska bli spännande med Emmas första jul. Fick föresten mail från Jotex idag, de har redan börjat med försäljning av julgardiner osv...Vi har inget pynt här hemma eftersom vi tidigare inte varit så intresserade av julpynt men nu vill man ju ha det här julmyset när man har barn. Så jag klickade på gardiner, duk osv...Det drar iväg! Tror fan jag skiter i gardiner i år och satsar på en ordentlig julgran ist!


Blev en snabb sväng på stan förut, handlade hem lite basvaror och sedan hem igen. Städade lite snabbt och sedan var det lunch dags för Emma trodde jag men hon ville sova ist så vi får se om hon vill ha lite lunch nu ist.

Snart kommer Marita hit, ska höra med henne om hon vill gå en sväng till sjukhusparken och gunga lite    

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards