Alla inlägg under september 2011

Av Nina Wikstedt - 22 september 2011 13:46

Skrev i tidigare inlägg att jag hade städat idag och kände mig nöjd osv...

Efter städningen så gick vi till sjukhusparken och gungade, det var mycket uppskattat!


   

Av någon anledning tar vi oss inte dit så ofta och gungar Emma även fast vi bor så nära. Jag kan komma på mig själv att jag glömt bort det och inte haft en tanke på det.

Men ska passa på att gunga som tusan nu!

Fick föresten höra att de är på väg att ta bort gungorna från förskolorna...Så jävla larvigt!!! En unge som skadat sig och då ska ALLA gungor bort...Kan de inte ist börja ha 1 personal som "vaktar" vid gungorna ist?


Jaja...När jag kom hem från affären så blir jag irriterad eller rättare sagt sur!

Då är det päls överallt på hallmattan (som jag ca 1 timme tidigare hade städat) och Bums har lekt med blomjorden i hallen och lekt runt med det så det är blomjord över hallgolvet och vardagsrumsgolvet...

Fan vad jag svor och hade mig...


Efter det så somnade Emma i stort sett så fort jag la ner henne i sängen (hon hade kanske inte lust att bråka med en redan sur mamma  )

Då la jag mig i soffan och bläddrade i nya Mama tidningen som jag fick på posten idag. Så skönt att det var helt knäpptyst och bara bläddra i tidningen i lugn och ro  

Men nu är lillskrutta vaken så jag ska underhålla henne en liten stund nu!  

Av Nina Wikstedt - 22 september 2011 11:23

Idag är det städning som stor på schemat! Känner mig ganska duktig då jag snart är klar och det inte ens är lunch!   

Bara torka av golven som är klar och det går ju på ett kick!

På fm har det inte hänt så mkt spännande här. Vaknade runt 8 tiden imorse och hade lite morgonmys med Emma framför The Voice. Är helt såld på det programmet! De har humor och gillar deras samtalsämnen. 

Badade Emma idag, inte alls på humör för det så det var bara att göra det nödvändigaste som tvätta håret osv och därefter upp med henne innan hon blev riktigt förbannad!  


Snart till sjukhusparken och gunga lite med Emma och därefter blir det nog en sväng till Ica för att köpa en sallad till lunch. Hoppas Ica har kvar salladen över vintern eller att de kanske börjar med ngn liten "buffe" med varm mat...Typ gratänger av olika slag eller ngt som man kan plocka på sig...

Kanske vore ngt för Maxi...

Lunch för Emma strax och sen iväg!    

Av Nina Wikstedt - 21 september 2011 15:20

Veckorna går fort fram! Snart är vi inne i oktober. September har verkligen rusat förbi en. Jag börjar längta efter julen med. Någon som är ruggigt gott är en skinksmörgås med varm choklad...Sen ska vi inte tala om all denna goda julmat...Köttbullar, skinka, jansson mm...


Idag har man mest varit ute, trots vädret! 

Gick över till Cia och släpade med dem ner på stan för en fika och sedan hemåt igen. Snart kommer Madde över med en kebabtallrik, smarrigt! Därefter dans i E-tuna ikväll. 

Lite mer taggad nu är man iaf än imorse.


Har skrivit det förr men tycker verkligen hösten är jätte mysig med det växlande vädret, höra reget smattra mot fönstret, alla fina färger som blir på träden osv...

 

Av Nina Wikstedt - 21 september 2011 09:21

Blev av någon anledning sugen på kaffe latte igår och kom på att någon lärt mig att det är ganska enkelt! Man kokar upp vanligt kaffe. Sedan tar man 1 dl mjölk som man vispar lite snabbt så det blir skummigt och sedan häller man i det i kaffet. Det blir riktigt smarrigt och lite kanel på toppen så blir det succe!


Annars vet jag inte riktigt vad som hände roch sker idag. Har inte lust att ta mig ut direkt heller. Någon som kanske vill komma över på fika?   

Av Nina Wikstedt - 20 september 2011 19:41

Ringde till f-kassan tidigare idag för att fixa min föräldrapenning eftersom det krånglade på nätet.

För första gången så blir jag imponerad av dem! Telefonkön var helt ok, fick vänta kanske 3 min sedan var bemötandet skitbra! Fick mycket bra hjälp och är inte annat än supernöjd! Hur ofta kan man säga det om f-kassan?! 


Snart ska vi kolla på Harry Potter, fången från Azkaban. Har aldrig gett Harry Potter en chans förut men nu när man kikar p ådem (i brist p åannat bra) så är det faktiskt helt ok!




Av Nina Wikstedt - 20 september 2011 12:46

Kom nyss hem från stan. På fm var det babysång. Först var Emma lite blyg men det gick över sen när sången började. Sedan tog vi en sväng på stan med Cecilia och Leo. Handlade hem en pyjamas till Emma. Det är ju lite kyligare nu och lite skönare att mysa in sig i en långärmad pyjamas än en med korta ärmar. 

 

Denna blev det från Lindex för 99 kr. 

Handlade sedan på coop och gick därefter hem. 

Nu sitter jag här i soffan och bara är medans Emma sover.

Hon är helt slut nu efter sång och promenad  


 



Av Nina Wikstedt - 20 september 2011 09:04

Vad jag trivs med tillvaron för tillfället! Har visserligen lite för mkt att göra och jag försöker att inte boka upp mig på saker men det ploppar liksom bara upp. 

Igår hade jag nästan inga planer alls och det slutar med att jag hade fullt upp hela dagen iaf!  


Igår fick jag föresten hem mitt Lindex kort och fick då även lite rabatt   Det gillar vi, har hittat en tjock fleeceoveroll där man kan vika in vid fötterna osv om ni förstår vad jag menar? Kanske man ska införskaffa sig...


   Denna vill jag ha, men jag känner mig så kluven över vad man ska köpa till Emma nu när det blir vinter. Vi ska skaffa oss en åkpåse, och den är ju ganska varm men hon behöver ju fortfarande varma kläder på sig under och kan detta bli lite too much? 


Hur ska ni klä era små i vinter?



Av Nina Wikstedt - 19 september 2011 09:21

Äntligen ny vecka!  Gillar vardagarna, lite mer fart och det händer lite mer. Helgen, visst det är då man kan hitta på saker och Håkan är ledig osv och det är självklart kanon! 

Imorse när jag drog upp persiennerna så  blev jag inte bitter som många blir när det är grått och regningt ute. Jag fick ett leende och på ngt sätt så blir jag lugn när det är så här. Känner ingen tidspress på saker utan tar en sak i taget (annars är det 3 bollar i luften ungfr) 

Så morgonen här har varit lugn, Emma sover nu och jag har nyss vikt lite tvätt och springer ner till tvättstugan lite då och då. Ska snart käka lite risgrynsgröt så håller man sig hela dagen. 

Här hemma har vi nu börjat kolla på Harry Potter filmerna. Har bara sett 2 st men nu ska vi plöja igenom alla filmerna är tanken. 



Någon mer som ska till Pingstkyrkan imorgon och lyssna på Emma Jangestig kl 18:30?

Presentation


Mitt namn är Nina och bloggar om min vardag med småbarn.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards